Horeca

In een horecagelegenheid is wat u serveert belangrijk, maar wordt een groot deel van de ervaring ook bepaald door de sfeer in uw zaak. In een aangenaam binnenklimaat verblijven uw gasten met plezier en komen ze graag bij u terug.  Onze innovatieve klimaatinstallaties zorgen 365 dagen per jaar voor een aangename temperatuur!

airco horeca

Airco voor horeca

Veel moderne aircosystemen zorgen voor koeling in de zomer, maar ook voor warmte in de winter. Hierdoor heeft uw horecabedrijf altijd een prettige binnentemperatuur, wat uw gasten zeker zullen waarderen.

Door toepassing van geavanceerde warmtepompoplossingen en warmteterugwinning zijn onze systemen daarnaast zeer zuinig met energie, wat voor u weer zeer aantrekkeijk is in uw exploitatiekosten. Ook zijn onze klimaat systemen in veel gevallen subsidiabel.

Laat ons een gastvrij klimaat voor uw situatie ontwerpen.

Ik wil airco

Koelcel voor horeca

Heeft uw restaurant, café, bistro et cetera een koelcel nodig? CoolConnect maakt dit graag voor u! Onze ervaren monteurs hebben al vele koelcellen gemaakt.

Ik wil een koelcel

Ijsblokjesmachine voor horeca

Bent u op zoek naar een ijsblokjesmachine? CoolConnect levert prachtige ijsblokjesmachine voor de horeca! We hebben machines voor hele blokjes, maar ook voor geschaaft ijs. 

Ik wil een ijsblokjesmachine

Wijnklimaatkast voor horeca

CoolConnect maakt prachtige op maat gemaakte wijnklimaatkasten voor de horeca! Ideaal voor als een "reguliere" kast niet goed past, of als u echt iets speciaals wilt hebben. Een op maat gemaakte wijnklimaatkast kan namelijk een échte eyecatcher zijn!

Contact opnemen