Duurzaamheid en Milieu

Vrijwel iedere onderneming geeft tegenwoordig aan ''duurzaam'' te zijn. Vaak is het dan een marketing kreet omdat dit goed aansluit bij de beleving in de maatschappij. ''Global warming'' en ''zorg voor het milieu'' zijn immers hot items. Wij houden ons dagelijks zeer intensief met deze onderwerpen bezig en zijn altijd op zoek naar de oplossing die het beste aansluit bij uw wensen en de minste impact heeft op de omgeving.

Energiezuinige klimaatsystemen

Zo werken wij uitsluitend met energiezuinige apparatuur van A-merken en passen de minst milieubelastende koudemiddelen toe. Indien mogelijk bieden wij een duurzame energiebron om de installaties elektrisch te voeden. Hierdoor houden wij uw CO2 footprint zo laag mogelijk.Beter voor ons nageslacht, maar ook voor uw portemonnee! Bij een goed geselecteerd systeem snijdt het mes dus aan twee kanten. Om onze kwaliteit continu te bewaken zijn wij STEK, F-Gassen, PED en VCA gecertificeerd.

Airco laten installeren

Wilt u een airco laten installeren, of andere duurzame klimaatsystemen. Wij installeren al sinds 1997! Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Nu contact opnemen