Klimaatbeheersing op kantoor

Om de luchtkwaliteit en het binnenklimaat op peil te houden, is goede klimaatbeheersing op kantoor essentieel. Op de werkvloer, waar mensen in een ruimte bij elkaar zitten, is frisse lucht natuurlijk belangrijk, maar ook luchtvochtigheid, temperatuur en de snelheid van de luchtverplaatsing door de gehele ruimte.

  • Gezond binnenklimaat voor uw werknemers
  • Optimale omstandigheden om te werken
  • 24 uurs service en onderhoud door onze gespecialiseerde monteurs
  • Altijd in control met de binnenklimaat systemen van CoolConnect

Een fijne werkplek en optimaal werkklimaat

Een gezond binnenklimaat zorgt natuurlijk voor werknemers die zich fijner voelen en niet hoeven te irriteren aan een sterk wisselende temperatuur of allerlei vreemde luchtjes. Het is dan ook aangetoond dat medewerkers kantoren met een kwalitatieve klimaatbeheersing productiever zijn en hun werkomgeving als prettig ervaren.

Met de huidige aircosystemen zet u het binnenklimaat volledig naar uw hand. U kunt hiermee per ruimte koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Het is ook mogelijk uw installatie aan te sluiten op de vloerverwarming en eventueel tapwatercircuit.

Uw werknemers de optimale werkplek bieden

Een prettige werkplek met optimale omstandigheden om goed te kunnen presteren mag in deze tijd dus absoluut niet missen. Creëer de optimale omstandigheden met klimaatbeheersing van CoolConnect.

Maak een afspraak

De ideale airco voor op kantoor

Op zoek naar een airco-unit voor op kantoor? Er is ontzettend veel keus, maar de ideale airco, die moet echt passen bij het soort werkruimte en de wensen die er zijn. En natuurlijk bij uw budget. Wist u dat verwarmen met airco ook mogelijk is? Dat kan, mits goed toegepast, zeer veel kosten besparen. We voorzien u graag van merkonafhankelijk advies voor uw airco en klimaatbeheersing op kantoor. Zo bent u zeker van de juiste keuze en zijn wij zeker van 100% klanttevredenheid.

Onderhoud voor airco, warmtepomp en klimaatbeheersing

Naast het leveren en plaatsen van klimaatbeheersing voor uw kantoorruimte, bieden we onderhoud en 24-uurs service aan om te zorgen dat alles feilloos blijft werken. Geen ongewenste geurtjes, geen temperatuurschommelingen, geen blazende ventilatoren die post-its rondblazen. Met onderhoud van CoolConnect bent u dus volledig ontzorgd wat betreft binnenklimaat en zorgen wij, altijd, voor een gezonde binnenlucht.

Meer weten over welke verbeteringen we voor uw kantoor kunnen faciliteren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze gecertificeerde monteurs geven u graag deskundig advies.

Maak een afspraak