Klimaatbeheersing in huis

De juiste airco, warmtepomp of andere klimaatbeheersing in huis zijn van groot belang om de luchtkwaliteit in huis te verbeteren. Ventileren is praktisch gezien niet altijd afdoende, omdat het bijvoorbeeld te vochtig buiten is of u geen raam open durft te zetten als u van huis bent.

Daarnaast wilt u natuurlijk in de winter de kou liever buiten houden en de warmte binnen. Toch zijn er slimme oplossingen om de lucht thuis gezond te houden. CoolConnect adviseert u graag over de beste oplossing voor uw wensen en budget.

De voordelen van slimme binnenklimaat oplossingen van CoolConnect: 

  • Gezond binnenklimaat
  • Volledige controle over luchtvochtigheid en temperatuur
  • Geen flauw gevoel meer dankzij constant verse lucht toevoer
  • Voordeliger dan u denkt!

Neem contact op

Luchtkwaliteit thuis verbeteren

Gemiddeld slapen we bijna 1/3e van de dag, dus een goede luchtkwaliteit in de slaapkamer is geen overbodige luxe. Sterker nog, zonder continue luchttoevoer kunnen schimmels, virussen en bacteriën ongemerkt een feestje vieren in de kamer wij u slaapt.

Ook diverse kruipers vinden een slechte luchtkwaliteit juist fijn. Denk aan zilvervisjes die u ziet als de luchtvochtigheid hoog is of huisstofmijt. Reden genoeg om te kiezen voor goede klimaatbeheersing thuis. 

Thuis werken met een prettig binnenklimaat

Voor thuiswerkers is een prettig binnenklimaat in huis extra belangrijk om optimaal te presteren. Als de lucht in huis niet van optimale kwaliteit is, heeft u dat in eerste instantie niet meteen door. Pas als u zich suf voelt of zelfs hoofdpijn krijgt, zult u dit misschien toewijzen aan het binnenklimaat. Het is dan helaas al te laat en even een half uurtje ventileren is zeker niet genoeg om dit op te lossen.

Luchtverversing

Luchtverversing en een optimaal binnenklimaat zijn ontzettend belangrijk voor uw gezondheid, concentratie en woonplezier. Zonder verse lucht of luchtverplaatsing kunt u namelijk last krijgen van onder andere concentratieproblemen en hoofdpijn. Hoewel het een positieve ontwikkeling is dat we tegenwoordig onze huizen goed isoleren, heeft dit nadelig effect op de luchtkwaliteit in huis.

CoolConnect heeft diverse oplossingen om het binnenklimaat zo gezond en prettig mogelijk te maken, perfect afgestemd op uw wensen en woning. Neem contact met ons op via de website voor vrijblijvend advies, of bel direct naar 088-266 5266.

Neem contact op