Luchtverversing in uw salon

In uw salon wilt u mensen natuurlijk een welkom gevoel geven. Daarnaast is het uw werkplek waar u uren doorbrengt. Reden genoeg om te investeren in het voorkomen van schimmels , een gezonde luchttoevoer en maximale controle over de luchtvochtigheid en temperatuur in uw salon.

Voordelen van optimale klimaattechniek in uw salon:

  • Comfort voor uw klanten én voor uzelf
  • Schimmelvorming voorkomen door controle op de luchtvochtigheid
  • Altijd volledige grip op de temperatuur
  • Veilig en onbezorgd werken en klanten ontvangen in uw salon

Uw salon voorzien van optimaal comfort

U werkt vaak met water en druppels vallen onbedoeld ook wel eens op grond. Moeilijk te voorkomen natuurlijk, dat hoort nu eenmaal bij het werk. Daarnaast krijgt u mensen over de vloer en, afhankelijk van het soort salon, heeft u te maken met bacteriën. U kunt nog zo hygiënisch werken, maar zonder een goede luchtverversing is schimmelvorming niet te voorkomen. Iets wat we helaas vaak zien bij salons.

Maak een afspraak

Onze ervaring met salons, schoonheidsspecialisten en kapperszaken

In onze 25 jaar als klimaatspecialist hebben we de meest uiteenlopende salons mogen voorzien van klimaatbeheersing, warmtepompen en airco’s. Van kleine schoonheidssalon tot enorme kapperszaak en alles daar tussenin. Deze salons kunnen nu perfect hun temperatuur reguleren én zelf hun luchtvochtigheid bepalen. Daarnaast wordt en continue verse lucht aangevoerd, waardoor medewerkers veilig kunnen werken zonder zorgen over ongewilde virussen en schimmels.

Merkloos advies voor Salons, al sinds 1997

Wat belangrijk is bij de keuze voor het juiste systeem is dat het past bij de ruimte en bij uw wensen. Een grote salon adviseren wij dan ook vaak een ander merk dan een kleine salon. Altijd merkloos advies, want u kunt ervan op aan dat wij adviseren wat het beste past en niet wat ons het meeste oplevert.

Voor het beste advies op maat, plaatsing en onderhoud van klimaatsysteem in uw salon neem contact op met CoolConnect!

Maak een afspraak