EPBD Keuring

Gebouwbeheerders en eigenaren moeten eens in de vijf jaar hun airconditioningsysteem laten keuren. Dit geldt voor installaties met een gezamenlijk koelvermogen op gebouwniveau van 12 kW en meer. Gezien deze lage ondergrens betreft dit in Nederland honderdduizenden gebouwen.

Wij kunnen deze keuring voor u uitvoeren. Onze onderhoudstechnici zijn gekwalificeerd om een EPBD-keuring uit te voeren. De handhaving vanuit de overheid is inmiddels van start, dus stel uw keuring niet uit! Een boete kan al snel flink in de papieren lopen. Een aircokeuring inplannen is gelukkig snel geregeld.

Kosten EPBD keuring

De kosten van een EPBD keuring verschillen per installatie. Pas wanneer wij inzicht hebben in uw situatie kunnen we een scherpe offerte opstellen. Neem daarom contact op voor meer informatie.

EPBD keuring aanvragen

 

Wat is een EPBD keuring?

EPBD staat voor Energy Performance of Building Directive. Deze Europese wet heeft als doel om de energieprestaties van gebouwen te verbeteren, door strenge eisen te stellen aan energieverbruik van installaties. De keuring moet verplicht om de vijf jaar uitgevoerd worden door een onafhankelijk en gecertificeerde EPBD keurmeester.