Klimaatbeheersing voor bedrijven

Klimaatbeheersing is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Door de moderne architectuur (veel glas en platte daken) en de uitstekende isolatie van gebouwen wordt een goede klimaatbeheersing steeds belangrijker. Daarnaast neemt door de warmere zomers de vraag naar airconditioning snel toe.  Moderne comfortsystemen kunnen koelen, verwarmen, ontvochtigen, bevochtigen, ventileren en filteren. Hierdoor is een cv-installatie niet meer nodig en wordt uw pand een stuk duurzamer, zelfs tot nul-op-de-meter.
 

LG airco
 

Bovengenoemde factoren bepalen het klimaat in uw pand en daarmee ook uw werkgenot. Concentratiegebrek en ziekteverzuim door een slecht binnenklimaat behoren met een goed klimaatsysteem tot de verleden tijd. 

Comfortsystemen zijn zeer breed toepasbaar en stijlvol in uw interieur te integreren. De nieuwste airconditioners zijn voorzien van geavanceerde filtersystemen waarmee de lucht in uw pand effectief gereinigd wordt. 

CoolConnect, al meer dan 25 jaar uw klimaatspecialist. 

Door onze ruime ervaring weten wij exact wat voor uw situatie de beste oplossing is. U ontvangt daardoor altijd een eerlijk, onafhankelijk en deskundig advies.

Omdat het beste klimaat maatwerk is maken wij bij voorkeur een vrijblijvende afspraak bij u op locatie. U weet dan meteen wat de mogelijkheden zijn, waarna wij een volledig uitgewerkte aanbieding voor u maken. Op deze wijze selecteren wij de oplossing die zowel technisch als financieel het beste bij u past.

Ik wil meer weten