Zonne-energie

Als groen bedrijf zoeken wij altijd naar duurzame energieopwekking waarbij de nadruk ligt op zonne-energie. 

Wij bieden dit altijd in combinatie met de aanschaf van een warmtepomp of airconditioning aan. Uitsluitend het plaatsen van zonnepanelen doen wij dus niet. Kiest u voor de combinatie dan verzorgen wij wel de gehele coordinatie van de werkzaamheden.

Bent u alleen op zoek naar zonnepanelen dan verwijzen wij u graag door naar een van onze onze gerenommeerde partners.
Zij kunnen de complete systemen voor u berekenen, installeren en onderhouden. In combinatie met onze warmtepompen worden zeer hoge rendementen behaald.

Zonne-energie is een zeer interessante energievorm waarbij, naast de energiekosten, ook de CO2-uitstoot fors gereduceerd wordt. 

Wij leveren zowel aan bedrijven als particulieren. 

Omdat door particulieren momenteel geen btw betaald hoeft te worden op de aanschaf van zonnepanelen is dit een zeer rendabele investering. 

Subsidie op zonnepanelen

Voor het MKB en bedrijven die zaken doen met de overheid is zonnestroom door de diverse subsidiemogelijkheden ook zeer interessant. Overigens heeft de investering in zonnepanelen en warmtepompen een gunstig effect op uw positie in de CO2 ladder.

Naast de beste technische oplossing kunnen wij u uitstekend informeren en adviseren over de verschillende subsidiemogelijkheden .    
Al onze zonnestroom systemen zijn maatwerk en worden ter plaatse opgenomen.   

Gratis advies bij u op locatie.