Klimaatbeheersing voor bedrijven

Goede klimaatbeheersing is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Door de moderne architectuur (veel glas, platte daken) en de uitstekende isolatie van gebouwen wordt een goede klimaatbeheersing steeds belangrijker. Daarnaast neemt door de warmere zomers de vraag naar airconditioning snel toe. 

Moderne comfortsystemen kunnen koelen, verwarmen, ontvochtigen, bevochtigen, ventileren en filteren. Hierdoor is een cv-installatie niet meer nodig en wordt uw pand een stuk duurzamer, zelfs tot nul-op-de-meter.

Bovengenoemde factoren bepalen het klimaat in uw pand en daarmee ook uw werkgenot. Concentratiegebrek en ziekteverzuim door een slecht binnenklimaat behoren met een goed klimaatsysteem voor bedrijven tot de verleden tijd. Comfortsystemen zijn zeer breed toepasbaar en stijlvol in uw interieur te integreren. De nieuwste airconditioners zijn voorzien van geavanceerde filtersystemen waarmee de lucht in uw pand effectief gereinigd wordt. 

Airconditioning voor kantoor

Wilt u ’s zomers een aangenaam binnenklimaat op kantoor hebben? Wij installeren en onderhouden airconditioningsystemen al sinds 1997, voor bedrijven van verschillende sectoren en formaten.

Ook voor onderhoud of een EPBD keuring bent u bij ons aan het juiste adres. Neem nu contact op voor meer informatie, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden, energievoordelen en kosten van moderne airco’s.

Meer informatie over aircosystemen

Warmtepompen voor kantoren

Met een warmtepomp heeft u een duurzaam alternatief voor een Cv-installatie. Wij installeren veelal VRF-warmtepompen, waarmee u tot 40% op uw energierekening bespaart. Door dit type warmtepomp is het mogelijk om per ruimte de temperatuur in te stellen. Perfect voor bijvoorbeeld hotels, bedrijfsverzamelunits of oefenruimtes voor muzikanten. Een VRF-systeem is geschikt voor panden met minimaal vijf ruimtes.

Heeft uw pand minder dan vijf ruimtes én is deze goed geïsoleerd? Een volledig elektrische warmtepomp is dan de volgende stap voor een volledig gasloos en duurzaam pand! Ze gebruiken namelijk geen gas meer en verbruiken enkel elektriciteit.

Een alternatief is een hybride warmtepomp. Deze wordt geïnstalleerd naast uw bestaande Cv-installatie. Dit is een goede oplossing voor kleinere panden die nog niet helemaal goed geïsoleerd zijn. Wanneer heb te koud is en de hybride warmtepomp het pand niet meer goed kan verwarmen, springt de Cv-installatie bij. Zo heeft uw pand altijd een aangenaam binnenklimaat én bespaart u geld op uw energierekening.

Benieuwd naar welke warmtepomp het beste is voor uw situatie? Onze adviseurs helpen u graag met uw keuze. Indien gewenst komen we langs op locatie, zodat we een plan op maat kunnen maken.

Meer informatie over warmtepompen

 

CoolConnect, al 25 jaar expert in klimaattechniek 

Door onze ruime ervaring weten wij exact wat voor uw situatie de beste oplossing is. U ontvangt daardoor altijd een eerlijk, onafhankelijk en deskundig advies.

Omdat een goede binnenklimaatoplossing maatwerk is maken wij bij voorkeur een vrijblijvende afspraak bij u op locatie. U weet dan meteen wat de mogelijkheden zijn, waarna wij een volledig uitgewerkt voorstel voor u maken. Op deze wijze selecteren wij de oplossing die zowel technisch als financieel het beste bij u past.

Contact opnemen