Airco Rotterdam

Ook in Rotterdam worden de zomerse temperaturen steeds hoger. Een goed airconditioningsysteem zorgt ervoor dat u ook 's zomers een aangename binnentemperatuur heeft. Wij installeren deze graag bij u.

Wilt u eerst goed advies krijgen over de aanschaf van uw aircosysteem? Kom dan langs bij onze showroom in Zoetermeer .

Offerte voor airco aanvragen

Airco installatie

Rotterdam kent een gevarieerd aanbod aan huizen. In de binnenstad staan moderne woontorens, maar de havenstad kent ook vele historische gebouwen. Vooral in die laatste categorie kan het lastig zijn om op de juiste wijze een aircosysteem te laten installeren, omdat de huizen van die tijd niet rekening hielden met de aanwezigheid van klimaatinstallaties.

Door onze ruime ervaring weten wij exact wat voor uw situatie de beste oplossing is. U ontvangt van ons altijd een eerlijk, onafhankelijk en deskundig advies. Wij hebben inmiddels duizenden woningen van het perfecte binnenklimaat voorzien. 

Via het aanvraagformulier  op onze website kunt u eenvoudig een richtprijs opvragen. Omdat het optimale klimaat maatwerk is, maken wij vervolgens altijd nog een afspraak bij u op locatie. U weet dan meteen wat de mogelijkheden zijn, waarna wij een volledig uitgewerkte aanbieding voor u maken. Op deze wijze selecteren wij de oplossing die zowel technisch als financieel het beste bij u past.

Installeer mijn airco

Airco onderhoud

Goed onderhoud voorkomt nare geurtjes en onnodig energieverbruik. In de loop der tijd bouwen er schimmels en bacteriën op in het systeem, wat zorgt voor vervelende luchtjes in huis. Daarnaast verbruikt uw aircosysteem koelmiddel. Dit moet dus op tijd bijgevuld worden. Hiermee voorkomt u dat de airco onnodig hard moet werken om de ruimte te verkoelen.

Onze onderhoudstechnici zijn STEK-gecertificeerd en hebben veel ervaring met airco-onderhoud. Vraag nu uw onderhoudsbeurt aan.

Onderhoud mijn airco