Magazijn

In een magazijn is luchtverversing vaak een ondergeschoven kindje. Ten onrechte, want juist in een magazijn waar mensen werken en producten worden gestald, is het van belang om schimmelvorming te voorkomen. Ook een gezond werkklimaat verdient natuurlijk aandacht: de gezondheid van uw en uw werknemers staat voorop. 

Voordelen van optimale klimaattechniek in uw magazijn: 

  • Comfort voor uw medewerkers en voor uzelf
  • Schimmelvorming voorkomen door controle op de luchtvochtigheid
  • Altijd volledige grip op de temperatuur 
  • Veilig en onbezorgd werken in uw magazijnruimte.

Maak een afspraak

CoolConnect klimaattechniek voor uw magazijn

Wij bieden verschillende oplossingen voor uw magazijnruimte. We leveren maatwerk toegespitst op de specifieke kenmerken van uw pand. Daarbij is luchtverversing een groot aandachtspunt, maar ook de temperatuur, luchtvochtigheid en grootte zijn factoren die meespelen om te bepalen welke oplossing voor u werkt.

Schimmelvorming voorkomen of verhelpen

Vocht met schimmelvorming tot gevolg… het zijn twee bezoekers die u beter kunt voorkomen dan genezen. Schimmel kan uw gezondheid en dat van uw medewerkers aantasten, maar ook de goederen die u opslaat. Slaat u apparatuur op? Dan is vocht een des te grotere vijand. Een luchtverversingssysteem op maat is een vereiste om schade te voorkomen. Laat u adviseren door een van onze professionals. Onze professionals kunnen u tevens vertellen of er subsidie mogelijk is. 

Zorgeloos werken in uw magazijn

Een magazijn, groot of klein, moet een veilige werkruimte zijn. Om een optimaal werkklimaat te garanderen voor u en uw personeel, is luchtzuivering een noodzaak. We helpen u graag aan een fijne maar bovenal veilige werkomgeving. Afhankelijk van de situatie, uw wensen en uw budget, stellen onze adviseurs een plan op maat op. Dat kan bijvoorbeeld zijn:

  • Lucht verversing
  • Airco die tevens kan verwarmen
  • Temperatuur regeling
  • Warmtepomp
  • Andere duurzame klimaattechniek oplossingen? Vraag het ons gerust

Uw specialist voor magazijn klimaattechniek

We adviseren u graag over de mogelijkheden. Wellicht is er een subsidie mogelijk om het doel te bereiken, ook daarover adviseren we u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze gecertificeerde monteurs geven u graag deskundig advies.

Maak een afspraak