Altijd een goed contract

Servicecontracten 

Regelmatig onderhoud van uw klimaat- en koeltechnische apparatuur is belangrijk.
Uw apparatuur gaat langer mee, blijft een goed resultaat geven en is efficiënter met energie als deze regelmatig en deskundig wordt onderhouden. Naast een economisch voordeel is dit ook nog eens beter voor ons milieu.

Meer voordelen

Wanneer u bij ons een servicecontract afsluit wordt de fabrieksgarantie op door ons geleverde systemen uitgebreid naar 3 of zelfs 5 jaar. Een en ander is afhankelijk van het toegepaste fabrikaat. 

Wat houd een servicecontract in?

Een deel van het onderhoud, zoals het schoonhouden van de binnenfilters, kunt u zelf doen. Het controleren van de koudemiddelinhoud, de olie en de (regel)technische staat van de installatie kan echter uitsluitend door een specialist uitgevoerd worden.

Onze klanten met een servicecontract ontvangen, na de garantieperiode, een korting op de tijdens onderhouds- en service werkzaamheden gebruikte materialen. Hierdoor verdient een servicecontract zich bij mogelijke technische problemen buiten de garanties zeer snel terug. Storingen bij klanten met een servicecontract worden altijd met voorrang behandeld.

Na iedere onderhoudsbeurt wordt door ons een rapportage gemaakt van aandachtspunten met als doel u inzicht te geven in de technische staat van uw installatie. Daarnaast wordt het beheer en onderhoud altijd door ons geregistreerd in onze database waardoor informatie over uw systeem ieder moment per direct beschikbaar is.

Wij onderscheiden twee contractvormen:

Service contract

Uw koeltechnische of airconditioning installatie wordt eenmaal per jaar grondig gecontroleerd. Storingen worden verholpen en de eventuele kosten van gebruikte materialen worden met een korting doorberekend. Na iedere onderhoudsbeurt wordt door ons een rapportage gemaakt van aandachtspunten met als doel u inzicht te geven in de technische staat van uw installatie. Zijn er reparaties wenselijk dan wordt in overleg met u bepaald of deze ook uitgevoerd zullen worden. Tussentijdse storingen worden conform de standaard tarieven aan u doorberekend. Storingen worden altijd met voorrang afgehandeld.

Service on demand contract

Dit is ons unieke contract op afroep. Via onze website voert u de apparatuur in die in het onderhoud opgenomen moet worden. Vervolgens ontvangt u een prijsopgave voor een servicecontract. Gaat u hiermee akkoord dan meld u zich online aan, waarna uw contract in onze server gereed staat. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Krijgt u te maken met een eerste storing dan meld u die telefonisch of per e-mail bij ons onder aan. Pas op dat moment gaat uw contract lopen, terwijl u wel meteen profiteert van de korting op gebruikte materialen. 

Offerte servicecontact aanvragen