EIA Subsidie

Wilt u als bedrijf, vereniging of stichting fiscaal voordeel behalen? Dat kan, als u investeert in energiezuinige technieken en duurzame energie met de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). EIA levert u gemiddeld 13,5% voordeel op. Daarnaast zorgen energiezuinige investeringen ook voor een lagere energierekening. Bekijk meer informatie over de EIA regeling

Ik wil meer weten over de EIA regeling

EIA subsidie voor airco

Wilt u investeren in een energiezuinige airco, bijvoorbeeld in combinatie met een waterpomp? Als bedrijf zijnde kunt u dan aanspraak maken op de EIA subsidie, mits u aan bepaalde voorwaarden voldoet. Neem voor meer informatie contact met ons op!

Ik wil subsidie voor airco

EIA subsidie voor warmtepomp

Een warmtepomp is een energiezuinig alternatief voor een traditionele Cv-installatie. Vaak is het mogelijk om hierdoor subsidie te krijgen van de overheid, mits er aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Zo moet de warmtepomp op de apparatenlijst van de Rijksoverheid staan. CoolConnect is merkonafhankelijk en heeft dus keuze uit verschillende systemen. Vraag nu naar meer informatie over warmtepompen met subsidiemogelijkheden.

Ik wil subsidie voor een warmtepomp

EIA subsidie voor zonnepanelen

Op zoek naar zonnepanelen voor uw kantoor of bedrijfspand? CoolConnect verkoopt, installeert en onderhoud zonnepanelen! In veel gevallen is subsidie mogelijk. Neem nu contact op voor een offerte op maat.

Ik wil subsidie op zonnepanelen