Retail

Een comfortabel binnenklimaat in uw winkel is belangrijk. Shoppen in een snikhete winkel? Kleding passen in een koud pashokje? Daar zitten uw klanten niet op te wachten! Daarom is een airco voor in de winkel een perfecte oplossing. Hier zijn vandaag de dag vele oplossingen voor. Bovendien zijn moderne airco's tegenwoordig veel multifunctioneler dan vroeger. Wist u bijvoorbeeld dat moderne airco's ook kunnen verwarmen en de lucht kunnen filteren?

Klimaatbeheersing voor winkels

Koeling op warme zomerdagen en verwarming in de winter? Wij zorgen voor een aangename binnentemperatuur. Met onze klimaatsystemen geeft u iedereen een warm welkom. Goede klimaatbeheersing in uw winkel is dan ook essentieel, vandaag de dag.

Onze systemen kunnen vrijwel onzichtbaar in uw interieur geintegreerd worden. Of heeft u liever een industriele uitstraling, waarbij de apparatuur juist prominent aanwezig is? Wij bieden een oplossing die voldoet aan uw wensen.

Wij installeren airconditioningsystemen. Hierbij kunt u kiezen uit een single split systeem, multi split systeem en VRF systeem. Wij geven u graag advies over de beste binnenklimaatoplossing voor uw winkel.

Ik wil een aangenaam binnenklimaat

Luchtgordijn voor winkel

Ook voor een luchtgordijn in uw winkel bent u bij ons aan het juiste adres.

Een winkel met een open deur is voor uw bezoekers uitnodigender om te betreden. Het nadeel is wel dat de verwarme lucht daardoor uw winkel verlaat, en tocht makkelijk de winkel in gaat. Dit brengt hoge stookkosten met zich mee. Door een luchtgordijn te laten installeren voorkomt u dit probleem. Het vormt namelijk als het ware een luchtbarriere, waardoor de koude lucht buiten blijft en de warme lucht in de ruimte blijft hangen.

Bovendien beschermt een luchtgordijn uw winkel tegen vervelende geuren van buitenaf, zoals uitlaatgassen en sigarettenrook van passanten. Ook de insecten blijven lekker waar ze horen: buiten.

Ik wil een luchtgordijn voor mijn winkel