Klimaatbeheersing voor woningen

Thuis wilt u ontspannen en dat doet u het beste in een comfortabel klimaat. Met onze airconditioners en warmtepompsystemen creëren wij op energiezuinige en fluisterstille wijze het perfecte klimaat in uw woning.

Airconditioning is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Door de moderne architectuur (veel glas en platte daken) en de uitstekende isolatie van woningen wordt een goede klimaatbeheersing steeds belangrijker. Daarnaast neemt door de warmere zomers de vraag naar airconditioning snel toe.  Onze moderne airconditioners kunnen koelen, verwarmen, ontvochtigen, bevochtigen, ventileren en filteren. Hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor thuiswerk kantoren en het verwarmen van zolderkamers
 
Het klimaat in uw pand bepaald voor en groot deel uw woongenot. Slecht slapen, concentratiegebrek en allergische reacties door een slecht binnenklimaat behoren met een goed klimaatsysteem tot de verleden tijd. 

Airconditioners zijn zeer breed toepasbaar en stijlvol in uw interieur te integreren. De nieuwste airconditioners zijn voorzien van geavanceerde filtersystemen waarmee de lucht in uw pand effectief gereinigd wordt. 

CoolConnect, al meer dan 25 jaar uw klimaatspecialist! 

Door onze zeer ruime ervaring weten wij exact wat voor uw situatie de beste oplossing is. U ontvangt van ons altijd een eerlijk, onafhankelijk en deskundig advies. Wij hebben inmiddels duizenden woningen van het perfecte binnenklimaat voorzien. 

Via het aanvraag formulier op onze website kunt u eenvoudig een richtprijs opvragen. Omdat het optimale klimaat maatwerk is, maken wij vervolgens altijd nog een afspraak bij u op locatie. U weet dan meteen wat de mogelijkheden zijn, waarna wij een volledig uitgewerkte aanbieding voor u maken. Op deze wijze selecteren wij de oplossing die zowel technisch als financieel het beste bij u past.

Design airconditioning

Naast de standaard systemen kunnen wij ook schitterende design airconditioners aanbieden. Deze systemen ademen naast koele lucht vooral uw persoonlijke smaak. 
        
Design airconditioners worden door hun unieke ontwerp in een handomdraai een stijlvol onderdeel van uw eigen interieur.