Klimaattechniek voor uw praktijkruimte

Een praktijkruimte is naast een werkplek ook een ruimte waar mensen ontvangen worden en vaak ook voor langere tijd blijven voor behandeling. Een goed werkend klimaatsysteem is dus noodzaak om de gezondheid van uw werknemers en cliënten te kunnen garanderen. Maar ook gemak en comfort zijn belangrijke aspecten bij het uitkiezen van het juiste systeem voor uw praktijkruimte.

Voordelen van klimaattechniek op maat:

Neem contact met ons op

Met ons klimaatsysteem heeft u volledige controle over de temperatuur en luchtvochtigheid in uw praktijkruimte. Met de duurzame klimaattechniek van CoolConnect kunt u zelf het comfort van de ruimte regelen en met ons onderhoudspakket bent u altijd volledig ontzorgd.

Het belang van een luchtsysteem voor zowel grote als kleine praktijkruimtes

In uw praktijk ontvangt u cliënten en staan u zelf dagelijks. In slecht geventileerde ruimtes is de kans op schimmel en besmetting met virussen vele malen groter. Het is daarom belangrijk om de lucht continue te verversen middels een goedwerkend luchtsysteem. Het juiste luchtsysteem voor uw praktijk waar u mensen zorgeloos wilt kunnen ontvangen is geen luxe maar noodzaak. Bij het kiezen van een dergelijk systeem is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de praktijkruimte, de specifieke wensen, het soort gebouw en uw keuze voor efficiëntie en duurzaamheid.

Onmisbaar voor uw praktijkruimte

Als klimaatspecialist hebben we sinds 1997 alle soorten praktijkruimtes mogen voorzien van klimaattechniek op maat. Van grote fysiotherapiezaal met kleinere praktijkruimtes aan huis, van personal fitness zaaltje tot een coaching praktijk met een kamer van 10 vierkante meter. Elk project vraagt om een andere klimaattechniek oplossing en daarom vinden wij het ook belangrijk om merkloos en zonder belang een bepaald merk te willen verkopen u te kunnen adviseren.

Neem contact op met de specialist op het gebied van klimaattechniek

Wilt u het beste luchtsysteem, airco, warmtepomp of andere klimaattechniek oplossing voor uw praktijkruimte? Neem contact op telefonisch of per mail. Of bezoek onze showroom in Zoetermeer! We beantwoorden uw vragen graag.

Neem contact met ons op