Praktijken

Klimaatbeheersing in een praktijk vraagt een speciale benadering. Vaak worden aan het binnenklimaat aanvullende eisen gesteld. Door een slimme toepassing van onze klimaatapparatuur is het mogelijk uw praktijk perfect te koelen, verwarmen en ventileren.

Vaak levert een combinatie met zonnepanelen en warmtepompen interessante besparingen op. Zo kunnen wij uw praktijk volledig gasloos maken. Ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Goede klimaatbeheersing voor praktijken

Onze VCA gecertificeerde technici zorgen ervoor dat montage en service in goed overleg met u plaatsvinden, zodat u hier tijdens uw werkzaamheden zo min mogelijk hinder van ondervindt. Wij hebben inmiddels veel ervaring met alle soorten praktijken, zoals tandartspraktijken en huisartspraktijken.

CoolConnect, klimaatspecialist sinds 1997

Ook voor uw situatie vinden wij een passende oplossing, mede omdat wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben met het realiseren van passende klimaatoplossingen. We denken graag met u mee! Een goede klimaatoplossing vereist altijd maatwerk. We komen graag bij u langs om de situatie in kaart te brengen. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Contact opnemen