De nieuwe all-in-one warmtepomp van LG

18 oktober 2017

Ideale nieuwe warmtepomp voor woonhuizen en kleine kantoren.

Koelen en verwarmen
De LG MULTI V S is een systeem wat tegelijkertijd kan koelen, verwarmen en tapwater bereiden. Dit levert in combinatie met de kleine capaciteit diverse voordelen binnenshuis en op kantoor. De unit kan warmte uitwisselen met de buitenomgeving en ruimtes onafhankelijk koelen en verwarmen, waardoor het rendement gedurende de verschillende seizoenen omhoog gaat.

Koppeling waterzijdig door middel van hydrokit
Een ander voordeel van de MULTI V S is de flexibiliteit om andere producten aan het systeem te koppelen. In combinatie met bijvoorbeeld een hydrokit kan de unit diverse ruimtes voorzien van sanitair warm water, terwijl de verdeelbox zorgt voor airconditioning in de kamers. De MULTI V S is ontwikkeld om de gebruiker alle voordelen van VRF te laten ervaren; de unit heeft lage operationele kosten en biedt comfort met individuele werking in verschillende ruimtes. Koppeling aan een hydrokit biedt de mogelijkheid om warm sanitair water te produceren en tegelijk de diverse ruimtes te koelen en/of te verwarmen. De warmte die u aan een ruimte onttrekt bij het koelen wordt weer benut voor het opwarmen van uw tapwater. Vanzelfsprekend kan het gehele systeem optioneel, zowel lokaal als online, bediend worden. 

Zonne-energie
Door de benodigde electriciteit via zonnepanelen op te wekken heeft u een zeer duurzame installatie met een uiters hoog rendement.


 

 

Naar nieuwslijst