Airco onderhoud

Op zoek naar een betrouwbare partij om uw airco te laten onderhouden? Kies voor de ervaring van CoolConnect. Al sinds 1997 zijn wij gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van aircosystemen. Wist u dat wij daarnaast voordelige servicecontracten hebben?

Nu airco onderhoud aanvragen

Waarom een airco onderhouden?

Goed onderhoud voorkomt nare luchtjes en een hoog energieverbruik. Waarom? In de loop der tijd bouwen er schimmels en algen op in het apparaat, aangezien er vocht in zit. Deze bacteriën vervuilen de luchtkwaliteit in uw woning. Bovendien zorgt deze vervuiling ervoor dat de warme lucht minder goed afgevoerd kan worden, waardoor het apparaat meer moeite moet doen om de ruimte te koelen. Het gevolg is een hogere energierekening.

Veel mensen gebruiken hun airconditioning voornamelijk in de hete zomers, maar in de winter gebruiken ze het apparaat niet. In de tussentijd bouwt er echter een hoop stof en bacteriën op. Wanneer men het apparaat in de zomer weer aanzet blaast deze vervuilde lucht door de kamer. Vraag daarom voortijdig een onderhoudsbeurt aan.

Daarnaast verbruikt het apparaat koelmiddel, wat zo nu en dan bijgevuld moet worden. Als het koelmiddel op een te laag pijl staat kan de airconditioning niet meer goed functioneren. Het apparaat gaat dan extra hard werken om alsnog de ruimte te kunnen verkoelen.

Professioneel airco onderhoud

CoolConnect heeft STEK-gecertificeerde en ervaren aircotechnici. Tijdens een onderhoudsbeurt reinigen we het apparaat van binnen en buiten. We maken de filters schoon, of vervangen deze indien nodig. Ook het koudemiddel wordt netjes bijgevuld, zodat uw airco weer optimaal werkt.

Maak nu een afspraak om uw airco te laten reinigen en onderhouden. Wij helpen u graag!

Nu airco onderhoud aanvragen