Installatiebedrijf airconditioning

Op zoek naar een installatiebedrijf voor airconditioning? CoolConnect in Zoetermeer is al sinds 1997 expert in klimaatbeheersing!

Wij verkopen, installeren en onderhouden airco’s. Uiteraard voorzien we u ook graag van advies. U bent daarom in goede handen als u op zoek bent naar een betrouwbare partij voor de aanschaf van een airconditioningsysteem.

Single split airco installatie

Wilt u de temperatuur van één ruimte bedienen? Dan is een single split airconditioning systeem een uitstekende keuze. Deze moderne airco’s kunnen naast verkoelen ook verhitten. Zo heeft u binnen altijd een prettig binnenklimaat.

Wilt u een goed advies ontvangen voor aankoop en/of installatie van een single split airconditioning? Neem nu contact op. Onze binnenklimaatspecialisten staan voor u klaar!

Ik wil een multi split airco

Multi split airco installatie

Wilt u meerdere ruimtes in een gebouw verkoelen of verhitten? Dan is een multi split airconditioning een goede keuze. U heeft dan per ruimte één airco unit en één buitenunit. Dit staat met elkaar in verbinding door individuele leidingen.

Ik wil een multi split airco

 

CoolConnect al meer dan 25  jaar uw klimaatspecialist! 

Door onze zeer ruime ervaring weten wij exact wat voor uw situatie de beste oplossing is. U ontvangt van ons altijd een eerlijk, onafhankelijk en deskundig advies. Wij hebben inmiddels duizenden woningen van het perfecte binnenklimaat voorzien. 

Via het aanvraagformulier op onze website kunt u eenvoudig een richtprijs opvragen. Omdat het optimale klimaat maatwerk is, maken wij vervolgens altijd nog een afspraak bij u op locatie. U weet dan meteen wat de mogelijkheden zijn, waarna wij een volledig uitgewerkte aanbieding voor u maken. Op deze wijze selecteren wij de oplossing die zowel technisch als financieel het beste bij u past.

Nu contact opnemen