Installatie multi split airco

Multi split airco inclusief installatie nodig? CoolConnect is specialist in klimaatbeheersing sinds 1997!

Installatie multi split airco

Een multi split airco verkoelt of verwarmt tot 5 ruimtes. Dit is bijvoorbeeld perfect voor woningen, kleine kantoren, tandartspraktijken en nog veel meer. Omdat een multi split airco zowel kan verwarmen als verkoelen, wordt het steeds vaker gebruikt als alternatief voor traditionele Cv-installaties.

Bij een multi split airco is er sprake van één buitenunit. Vervolgens lopen er leidingen naar de airconditioning systemen. Moderne airco’s hebben ook geavanceerde filtersystemen waarmee de lucht gereinigd wordt. Ook het bevochtigen en ontvochtigen van de lucht is vaak een ingebouwde functionaliteit.

Benieuwd naar het perfecte multi split airco systeem? Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak in onze showroom in Zoetermeer. Onze klimaatspecialisten adviseren u graag.

Ik wil een multi split airco systeem

Airco domotica

Moderne aircosystemen kunnen veel meer dan alleen een ruimte verkoelen of verwarmen. Er zitten steeds meer ‘speeltjes’ in. Bepaalde modellen hebben een app waarmee de airco altijd en overal te bedienen is via het internet. Zo zet je bijvoorbeeld eenvoudig de airco alvast aan op werk, zodat je bij thuiskomst in een koel huis aankomt. Of je gebruikt een voice assistent om via spraakcommando’s de temperatuur te verlagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van moderne airco’s? Neem nu contact op!

Ik wil een moderne airco

Multi split of VRF-systeem?

Een multi split airconditioning heeft als nadeel dat de temperatuur niet per ruimte te bedienen is. Een VRF-systeem kan dat wél. VRF-systemen zijn geschikt voor grotere panden zoals kantoorcomplexen, bedrijfspanden of ziekenhuizen. Er is dan één centraal leidingenstelsel, in tegenstelling tot de losse leidingen van een multi split airco systeem.

Twijfelt u tussen een multi split systeem en een VRF-systeem? Neem nu contact op. Onze klimaatspecialisten adviseren u graag.

Geef mij advies