Klimaatbeheersing in huis

CoolConnect zorgt voor een goede klimaatbeheersing in huis. Bijvoorbeeld door multifunctionele airco’s, warmtepompen, WTW-units en goede ventilatie.

Klimaatbeheersing voor woningen

Thuis wilt u ontspannen en dat doet u het beste in een comfortabel klimaat. Met onze airconditioners en warmtepompsystemen creëren wij op energiezuinige en fluisterstille wijze het perfecte klimaat in uw woning.

Warmtepomp voor particulieren

Een warmtepomp is een duurzaam alternatief voor uw cv-ketel. Een volledig elektrische warmtepomp verbruikt geen gas, maar uitsluitend elektriciteit. Door het gebruiken van restwarmte is het systeem zo energiezuinig mogelijk.

Een hybride warmtepomp is ook een optie als uw huis niet goed geïsoleerd is. De hybride warmtepomp werkt samen met uw huidige Cv-ketel. Deze ondersteunt de hybride waterpomp als het buiten te koud is of het opwarmen van de woning te traag gaat.

Een warmtepomp kan ook goed in combinatie met vloerverwarming, aangezien de restwarmte gebruikt kan worden voor het verwarmen van de woning.

Ik wil een (hybride) warmtepomp

Airconditioning voor particulieren

Airconditioning is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Door de moderne architectuur (veel glas, platte daken) en de uitstekende isolatie van woningen wordt een goede klimaatbeheersing steeds belangrijker. Daarnaast neemt door de warmere zomers de vraag naar airconditioning snel toe. 

Onze moderne airconditioners kunnen koelen, verwarmen, ontvochtigen, bevochtigen, ventileren en filteren. Hierdoor zijn ze ook zeer geschikt voor thuiswerk kantoren en het verwarmen van zolderkamers.

Airconditioners zijn zeer breed toepasbaar en stijlvol in uw interieur te integreren. De nieuwste airconditioners zijn voorzien van geavanceerde filtersystemen waarmee de lucht in uw pand effectief gereinigd wordt. 

Ik wil airconditioning

Moderne ventilatiesystemen
 
Het klimaat in uw pand bepaald voor en groot deel uw woongenot. Slecht slapen, concentratiegebrek en allergische reacties door een slecht binnenklimaat behoren met een goed klimaatsysteem tot de verleden tijd. 

Ik wil een goed ventilatiesysteem