Airco installatie

Een airco op kantoor is door de hete zomers tegenwoordig onmisbaar. Door de moderne architectuur (veel glas, plat dak) en goede isolatie kan het al gauw onprettig heet worden in de warmere maanden van het jaar. Een goed airconditioningsysteem verhelpt dat.

Wist u dat moderne airconditioning systemen tegenwoordig zowel kunnen koelen als verwarmen? Ook hebben airco’s tegenwoordig goede luchtfilters die de lucht zuiveren. Zo heeft uw kantoor, bedrijfspand of werkplek altijd een prettig en schoon binnenklimaat. Zowel in de winter als in de zomer.

 

Airconditioning op kantoor laten installeren

Bij CoolConnect bent u in goede handen voor een prettig binnenklimaat. Wij installeren, onderhouden en verkopen namelijk al sinds 1997 airco’s voor kantoren, werkplekken, bedrijfspanden en meer.

Omdat wij merkonafhankelijk zijn kunnen we altijd een onafhankelijk en bovenal deskundig advies geven. Vraag bijvoorbeeld naar de mogelijkheden voor subsidie. Bij het verduurzamen van uw pand is subsidie of belastingvoordeel in de meeste gevallen mogelijk. Bekijk nu de subsidiemogelijkheden.

Om uw pas écht goed te kunnen adviseren is het van belang dat we op locatie langskomen, zodat we een goed inzicht krijgen van de ruimte. Op deze wijze selecteren wij de oplossing die zowel technisch als financieel het beste bij u past. U weet dan meteen wat de mogelijkheden zijn, waarna wij een volledig uitgewerkt voorstel maken.

Contact opnemen

 

CoolConnect, al meer dan 25 jaar klimaatspecialist

Door onze jarenlange ervaring hebben wij altijd een goede oplossing in huis. Onze adviseurs helpen u graag door middel van een eerlijk, onafhankelijk en bovenal deskundig advies.

Het creëren van een goed binnenklimaat is altijd maatwerk. Precies om die reden komen we graag bij u langs, zodat we de situatie goed in kaart kunnen brengen. Daarna maken we een op maat gemaakt plan met een volledig uitgewerkte aanbieding.

Contact opnemen