Airco onderhoud en keuring

Heeft uw airco een koelvermogen van meer dan 12 Kilowattuur per installatie of systeem? Dan heeft uw airco een vijfjaarlijkse EPBD keuring nodig. CoolConnect regelt deze aircokeuring graag voor u.

Daarnaast heeft uw airco goed onderhoud nodig. Dit voorkomt hoge reparatiekosten door achterstallig onderhoud én zorgt voor een perfecte werking van uw aircosysteem.

 

EPBD aircokeuring

Onze onderhoudstechnici zijn gekwalificeerd om een EPBD-keuring uit te voeren. De handhaving vanuit de overheid is inmiddels van start, dus stel uw keuring niet uit! Een boete kan al snel flink in de papieren lopen. Een aircokeuring inplannen is gelukkig snel geregeld.

De kosten van een EPBD keuring verschillen per installatie. Pas wanneer wij inzicht hebben in uw situatie kunnen we een scherpe offerte opstellen. Neem daarom contact op voor meer informatie.

Ik wil een EPBD-keuring

 

Uw airco op kantoor laten onderhouden

Is de airco op kantoor of in uw bedrijfsruimte aan onderhoud toe? CoolConnect heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het onderhouden van airco’s. Vraag naar onze voordelige servicecontracten.

Het goed laten onderhouden van uw aircosystemen zorgt ervoor dat storingen zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook zorgt het voor een optimale werking. Dit voorkomt onnodig stroomverbruik.

In de wintermaanden staat de airconditioning bij veel bedrijven uit, waardoor stof en bacteriën zich ophopen. Wanneer de airco in de zomer weer aangaat, verspreidt deze vieze lucht zich door het pand. Om deze reden is het verstandig om de airco’s regelmatig te laten reinigen en eventueel het koelmiddel bij te laten vullen.  

Waarom kiezen voor CoolConnect?

- Landelijke 24-uurs service
- F-gassen gecertificeerde montageteams
- Deskundig en merkonafhankelijk advies
- Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
- Concurrerende servicecontracten

Ik wil airco onderhoud

 

CoolConnect, klimaatspecialist sinds 1997

In onze bedrijfsfilosofie staat de eindgebruiker centraal. Dat betekent dat wij veel verder gaan dan het plaatsen van systemen alleen. Omdat wij graag zien dat onze bestaande relaties tevreden relaties blijven wordt veel aandacht besteedt aan onze after-sales.  Daarom bieden wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag service en aantrekkelijk geprijsde service contracten.

Daarbij onderhouden we niet alleen systemen die door ons zelf geplaatst zijn, maar ook uw reeds bestaande klimaat- en koeltechnische apparatuur. Wij hebben in het hele land duizenden installaties in onderhoud.

Nu contact opnemen