Warmtepomp onderhoud

Een warmtepomp gaat vaak stuk op het moment dat het nét niet goed uitkomt. Dat is natuurlijk vervelend. Als wij uw warmtepomp hebben geïnstalleerd én een onderhoudscontract heeft afgenomen staat onze 24-uurs service voor u klaar.

Hebben wij uw warmtepomp niet bij u geïnstalleerd? Geen probleem, wij helpen u alsnog. Bij grote drukte kan het voorkomen dat u op een wachtrij komt, omdat we eerst onze huidige klanten willen helpen.

Ik wil warmtepomp onderhoud

 

Het belang van goed onderhoud

Een goed onderhouden warmtepomp is een blije warmtepomp. Goed onderhouden pompen hebben namelijk een langere levensduur, hebben minder vaak storingen, zijn veiliger in gebruik en hebben bovendien het optimale rendement.

Buitenunit warmtepompen onttrekken warmte van de lucht, waardoor de warmtewisselaar en filters vervuild raken. Hierdoor is er jaarlijks onderhoud nodig, zodat de pomp zo lang mogelijk meegaat en optimaal rendeert.

 

Warmtepomp service en onderhoud

In onze bedrijfsfilosofie staat de eindgebruiker centraal. Dat betekent dat wij veel verder gaan dan het plaatsen van systemen alleen. Omdat wij graag zien dat onze bestaande relaties tevreden relaties blijven, wordt veel aandacht besteedt aan onze after-sales. Daarom bieden wij 7 dagen in de week, 24 uur per dag service en aantrekkelijk geprijsde service contracten.

Daarbij onderhouden we niet alleen systemen die door ons zelf geplaatst zijn, maar ook uw reeds bestaande klimaat- en koeltechnische apparatuur. Wij hebben in het hele land duizenden installaties in onderhoud.

Wilt u ook onderhoud voor uw warmtepomp en andere klimaatsystemen? Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Nu contact opnemen