Zonne-energie

Wilt u zonne-energie op kantoor hebben, om zo uw energierekening te verlagen? CoolConnect regelt het! Onze ervaren installateurs installeren zonnepanelen, zonnecollectoren en zonneboilers voor uw kantoor of bedrijfspand. Ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wist u dat wij servicecontracten aanbieden voor concurrerende prijzen?

 

Duurzame stroomopwekking voor bedrijven

Als groen bedrijf zoeken wij altijd naar duurzame energieopwekking waarbij de nadruk ligt op zonne-energie. Dit betreft zowel zonnepanelen als zonnecollectoren en zonneboilers. Wij kunnen de complete systemen voor u berekenen, installeren en onderhouden. In combinatie met onze warmtepompen worden zeer hoge rendementen behaald. Met als gevolg een fors lagere energierekening!

Zonne-energie is een zeer interessante energievorm waarbij, naast de energiekosten, ook de CO2 uitstoot fors gereduceerd wordt. Goed voor het milieu, maar ook voor de bedrijfsrekening.

Wilt u zonnepanelen op kantoor laten installeren? Onze gecertificeerde installateurs regelen dit graag voor u. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Ik wil zonne-energie

Subsidiemogelijkheden voor zonne-energie

Voor het MKB en bedrijven die zakendoen met de overheid is zonnestroom door de diverse subsidiemogelijkheden ook zeer interessant. Bovendien heeft de investering in zonnepanelen en warmtepompen een gunstig effect op uw positie in de CO2 ladder.

Naast de beste technische oplossing kunnen wij u uitstekend informeren en adviseren over de verschillende subsidiemogelijkheden. Vaak is het mogelijk om subsidie of belastingvoordeel te behalen.


Al onze zonnestroom systemen zijn maatwerk en worden ter plaatse opgenomen. We komen graag bij u langs om uw situatie in kaart te brengen. Daarna maken we een scherpe offerte op maat.

Ik wil duurzame stroomopwekking