Installatie van zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen op kantoor laten installeren? CoolConnect is uw partner bij uitstek! Wij zijn specialist in klimaatsystemen sinds 1997.

Klimaatneutraal ondernemen

Zonnepanelen zorgen voor een duurzame manier van stroom opwekken. Dit is voordelig voor het klimaat, maar ook kostenbesparend. Wist u dat stroom opwekken via uw eigen zonnepanelen vaak voordeliger is dan het afnemen van grijze stroom? Zonnepanelen voor uw kantoor zijn dus beter voor het milieu én uw bankrekening.

Bovendien hechten veel mensen steeds meer waarde aan bedrijven die duurzaam ondernemen. Het laten plaatsen van zonnepanelen kan daarom zelfs als marketingmiddel ingezet worden.

Bent u benieuwd naar de kostenvoordelen van zonnepanelen? Neem nu contact op voor een proefberekening.

Nu contact opnemen

 

Plaatsing van zonnepanelen

Om een goede offerte op te stellen is het van belang dat wij (vrijblijvend) langskomen om de situatie in kaart te brengen. Hoeveel zonnepanelen u kunt laten plaatsen is namelijk afhankelijk van factoren als het draagvermogen van het dak, de totale oppervlakte, plaatsing van de panelen en nog meer.

Zodra wij uw situatie in kaart hebben gebracht stellen we een scherpe offerte op. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Nu contact opnemen

 

Subsidie op zonnepanelen

Wist u dat u subsidie of belastingvoordelen kan krijgen bij het kopen van zonnepanelen voor uw kantoor of bedrijfspand? Een voorbeeld daarvan is de Energie-investeringsaftrek (EIA). Gemiddeld gezien bespaart u dat al 13,5 procent!

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor subsidies en belastingvoordelen. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Ik wil meer informatie