Airco laten installeren in Den Haag

Wilt u een airconditioningsysteem in uw huis, kantoor of bedrijfspand in Den Haag of omstreken? Laat het goed en correct uitvoeren door de professionele airco installateurs van CoolConnect! Wij hebben al ervaring sinds 1997.

Heeft u nog geen airconditioningsysteem aangeschaft? Voor de aanschaf van een airco kunt u altijd terecht in onze showroom in Zoetermeer. Wij laten graag zien welke airconditioningsystemen bij u passen en geven u uitgebreid advies. Een tevreden klant begint immers met een eerlijk en professioneel verhaal.

Wist u dat moderne airco's meer kunnen dan alleen maar koelen? In de winter zorgen ze juist voor warme lucht. Daarnaast filteren ze de lucht in uw ruimte van onder andere allergenen en stof, dankzij geavanceerde HEPA-filters. Moderne airco's zijn dus veelzijdige systemen die zorgen voor een prettig en aangenaam binnenklimaat.

Wij installeren graag uw aircosysteem! Vraag daarom nu gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen voor airco installatie

Airco onderhoud

Wilt u uw airco laten onderhouden in Den Haag? Onze airco monteurs komen graag bij u langs! Wij onderhouden door ons geïnstalleerde systemen, maar ook uw bestaande klimaatsystemen. Bekijk onze voordelige onderhoudscontracten  voor meer informatie over onderhoud. Door goed en regelmatig onderhoud te laten plegen voorkomt u storingen in uw systeem. Bovendien verlengt het de levensduur van uw systemen.

Ook voor een EPBD keuring bent u bij ons aan het juiste adres. Onze EPBD-keurmeesters zorgen dat u blijft voldoen aan de wetgeving.

Onderhoud mijn aircosysteem

Single split of multi split airco?

Een goed advies is altijd maatwerk. Zeker als u een nieuw systeem laat aanleggen is het daarom van belang dat u goed op de hoogte bent van de mogelijkheden. Wij leggen dat graag aan u uit.

Een single split airco bestaat uit een airconditioningmodule die aan de muur hangt. De aan- en afvoer van lucht gaat via een buizenverbinding door naar de buitenmodule. Dit soort airco is perfect als u slechts één ruimte wil verkoelen, zoals uw woonkamer of slaapkamer.

Wilt u meerdere ruimtes verkoelen? Dan biedt een multi split airco een goede oplossing. Er komen dan meerdere airco-units in uw huis te hangen, die via meerdere buizen naar een enkele buitenunit leiden. U verkoelt of verwarmt hiermee meerdere ruimtes. Soms worden CV-installaties hiermee overbodig, waardoor u aanzienlijk bespaart op uw energiekosten!

Heeft u een grotere bedrijfsruimte? Dan voldoet een multisplit aircosysteem niet meer, omdat het 'slechts' tot 5 ruimtes kan verkoelen. In zo'n geval voldoet een VRF-systeem juist. Dit systeem stuurt meerdere airco-units aan in een groot aantal ruimtes.

Wilt u een goed advies ontvangen over de beste airco voor uw specifieke situatie? Neem dan nu contact op voor een advies op maat!

Advies over de juiste airco aanvragen