Airconditioning

Heeft u ’s zomers last van hitte op uw kantoor of bedrijfspand? Dan wordt het tijd voor een goed airconditioningsysteem!

Moderne airco’s kunnen naast koelen ook verhitten, ontvochtigen, bevochtigen en ventileren. Zo heeft u altijd een prettig binnenklimaat. Daarnaast hebben ze geavanceerde filtersystemen, waardoor u de lucht in uw kantoor effectief reinigt. Dit verbetert het humeur en de productiviteit van uw werknemers.

 

Een airconditioningsysteem aanschaffen

Een goed airconditioningsysteem begint bij een goed plan. Het is bijvoorbeeld belangrijk om in kaart te brengen hoeveel ruimtes er zijn, hoe groot deze zijn, welke klimaatsystemen er in het pand aanwezig zijn, of de binnentemperatuur per ruimte te bedienen moet zijn enzovoorts. (Omdat wij al sinds 1997 airco’s installeren hebben we ruime ervaring. We adviseren u daarom graag, geheel vrijblijvend.)

CoolConnect is merkonafhankelijk. Daardoor zijn we niet partijdig en adviseren we dus altijd op maat. We verkopen airco’s van A-merken zoals LG, Daikin, Mitsubishi en Panasonic.  Wilt u een goed airco advies krijgen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend airco advies bij onze showroom in Zoetermeer.

Ik wil airco installatie

 

Een airco laten installeren

Heeft u zelf een airconditioningsysteem aangeschaft en zoekt u een betrouwbare partij om deze te laten installeren? Onze monteurs regelen dat graag voor u! Wij installeren al airco’s sinds 1997 en hebben daarmee dus ruime ervaring.

Onze monteurs zijn gecertificeerd door toonaangevende organisaties zoals F-gassen, STEK, PED en VCA. Hierdoor bent u ervan verzekerd in goede handen te zijn.

Ik wil airco installatie

 

Uw huidige airco laten onderhouden

Voor een optimale werking laat u geregeld uw airconditioning onderhouden. Wij hebben F-gassen gecertificeerde montageteams, landelijke 24-uurs service en aantrekkelijk geprijsde servicecontracten. Ook voor een EPBD-keuring bent u bij ons aan het juiste adres.

Benieuwd naar de kosten van airco onderhoud voor uw bedrijf? Neem dan nu contact op! Wij vertellen u graag over de kosten en de mogelijkheden.

Ik wil airco installatie